You are currently viewing En lille guide til kryptovaluta i 2023

En lille guide til kryptovaluta i 2023

Kryptovalutaerne har måske eller måske ikke haft sit højdepunkt for nogle år siden, men der bliver stadigvæk investeret en masse penge i fænomenet, og dette er grunden til at vi har skrevet denne her guide til dig. Når du har læst denne guide, så vil du være i stand til at købe kryptovalutaer som Ethereum.

Dette skal du være opmærksom på

Du skal være opmærksom på, at der findes rigtig mange forskellige hjemmesider og børser, hvor du kan købe valutaer som Ethereum. Der findes mange ægte hjemmesider, men mange af dem prøver også at snyde dig, fordi den generelle befolkning ved ikke så meget om kryptovalutaer.

Derudover skal du vide, at der er nogle gebyrer forbundet med at købe Ethereum. Det største gebyr skal man betale, når man skal veksle danske kroner til Ethereum. Mange børser tager et par procent for at du kan få lov til det. Hvis du ønsker at købe med kreditkort, så kommer du til at betale mere end et par procent for det. Dette skyldes, at der er omkostninger forbundet med at betale med kreditkort (for virksomheden der sælger).

For at finde en god børs, hvor du kan handle Ethereum til lave gebyrer, så anbefaler vi, at du tjekker denne her hjemmeside ud: https://mycrypto.dk/ethereum/

Dette kan du gøre, efter du har købt Ethereum

Når du har færdiggjort dit køb af Ethereum, så kan du vælge at opbevare det på børsen eller på en såkaldt hardware wallet. En hardware wallet er en fysisk enhed, som opbevarer din kryptovaluta for dig på en meget sikker måde. Den mest populære hedder Ledger Nano S og er produceret af det franske selskab Ledger.

Efter du har fået din wallet på plads, så er der mange andre ting, du kan vælge at gøre. Da Ethereum giver dig adgang til en række dApps, så er det bare om at gå i gang og udforske denne verden, som du nu har adgang til.

Igen, du bør være opmærksom på, at der er mange falske hjemmesider. Anvend derfor kun hjemmesider, som du kender eller har læst om på andre hjemmesider. Tjek gerne hjemmesider som Reddit ud, før du begynder at anvende en bestemt dApp.

Kryptovaluta behøver ikke at være særligt svært, man skal bare lige sætte sig ind i tingene, før man begynder at investere. Derudover skal der lige nævnes, at denne her artikel ikke er finansiel rådgivning på nogen måder.