You are currently viewing Giv din piratkats ømme poter lindrende sølvvand

Giv din piratkats ømme poter lindrende sølvvand

Det er hyggeligt og sjovt at have kæledyr. Alle dyr har deres egen personlighed. Er man glad for katte, så vil man også opleve dette fænomen hos dem. En kat kan være sjov og charmerende, men også lidt af en lille røver. Hvis man har sat sig ved skrivebordet for at arbejde, kan man ofte komme ud for at katten hopper op og erobrer tastaturet. Som om den vil sige, at det er altså den, der skal kæles for og ikke tasterne. Der er mange charmerende og sjove træk ved katte.  

Er katten en udekat, der går på jagt i de omkringliggende kvarterer, så kan den godt få rifter på poterne om vinteren, hvor der er salt på fortove og veje. Med B&B Sølvvand kan man afhjælpe irritationer og desinficere kattens poter, så der ikke går betændelse i rifterne. B&B Sølvvand er 100% naturligt desinficerende og kan hjælpe på rifter og sår samt insektbid, svamp og meget mere. Det kan også bruges til hunde og sågar mennesker, så det er godt at have i huset. 

Slip for irritation 

Det er ikke rart for nogen at gå rundt med sviende rifter eller sår, lige meget hvilken årstid man har. Med B&B Sølvvand i huset, har man altid en inficerende hjælper. Denne væske kan hjælpe på mange ting, også tandsten, så nytteværdien af dette produkt er høj for familien med eller husdyr. Om det er hunden eller katten, der har rifter i poterne eller andre irritationer, så er sølvvand et godt middel. 

Køb sølvvand online 

Hos canem.dk kan du finde de lindrende dråber af B&B Sølvvand, og du kan bruge det på hunden eller katten eller dig selv. Her kan du også finde andre gode sager for dyreejere. Det er bestemt værd at gå på opdagelse i denne webshop.