You are currently viewing Pas på kopiprodukter, når du køber printerpatroner
Foto: Pexels.

Pas på kopiprodukter, når du køber printerpatroner

Det er ikke kun, når det gælder dyre designertasker, at man kan opleve piratkopiering, nej også printerpatroner findes i uorginale versioner. Her betaler det sig at tage sig i agt, for nok er de falske patroner måske billigere, men du risikerer i værste fald at få ødelagt din printer. Læs med her og få mere at vide. 

Når man står og skal købe Epson 603 blæk eller noget andet blæk, kan det være forvirrende, for der er mange leverandører og meget at vælge mellem. Derfor kan man uforvarende komme til at købe et produkt, der ikke er originalt, og derfor en slags piratprodukt. I mange tilfælde går det godt, men ikke altid, og med de uoriginale printerpatroner har man ingen garanti, i det tilfælde at der er noget galt med blækket eller at patronerne i værste fald ødelægger printeren. 

Undersøg patronerne grundigt 

Derfor skal man se sig for, når man køber printerpatroner, og ikke blot købe den der ligger først for, når man søger på nettet. Gratis linkbuilding er nemlig blot én af de ting, piratfirmaerne bruger til at promovere deres produkter, og ingen kneb er for feje, når det gælder om at kapre kunder. 

Derfor må du gå grundigt til værks og gå ind på hvert enkelt søgeresultat for dels at aflæse prisen men også for at være helt sikker på, at det er den originale vare, der sælges og altså ikke et kopiprodukt. Som det også er tilfældet med tasker, kan det være svært at se forskel, men det kan altså lade sig gøre.