You are currently viewing Underholdning er blevet langt billigere

Underholdning er blevet langt billigere

For blot et par årtier siden var piratkopiering noget, man ofte hørte om, og som mange brugte. Dengang var det en bekostelig affære at købe film, musik og andre former for underholdning, og derfor kopierede folk det og skaffede sig på den måde billig underholdning. I dag er underholdning blevet utroligt billig og ikke mindst let tilgængelig, så selv hvis det var muligt at kopiere, ville det næsten ikke kunne betale sig. Her ser vi nærmere på tre områder, hvor det er blevet billigt at blive underholdt. 

Piratkopiering foregik ved at man simpelt hen overspillede videofilm og musik fra et bånd til et andet og således lavede en kopi. Også med computerprogrammer kunne det ofte lade sig gøre at kopiere disketter med spil, programmer eller skrifter. I dag fungerer det som bekendt på en anden måde, og det er svært at fuske med det. Til gengæld koster mange af tingene ikke så meget. 

Stream film og serier med en VPN 

Et af de områder, hvor underholdning er blevet billigt, er film. Med streaming er det let og billigt at komme til at se film, og da kan man for eksempel søge efter den bedste af de bedste VPNs til Netflix. Her venter ubegrænset underholdning indenfor genrer som serier, film og sport. Rigtigt mange mennesker benytter sig i dag af streaming, og folk diskuterer lystigt, hvilken serie er den bedste lige nu. Tiden, hvor man gik ned på tanken for at leje en videofilm eller DVD, er for længst forbi, for med denne nye og revolutionerende teknologi har vi alle underholdning indenfor rækkevidde hjemme fra vores egen sofa. 

Stream lige det, du vil høre 

Heller ikke musik er det længere nødvendigt at kopiere på kassettebåndoptageren eller CD-afspilleren. Også her kan man tegne abonnement på tjenester, hvor man kan downloade al den musik, man ønsker direkte til sin telefon, hvorfra man så kan høre den i toget eller tilslutte den en højttaler derhjemme. 

Køb bøger brugt online 

Hvis man holder af at læse bøger, har det alle dage været en mulighed at gå på biblioteket og låne dem, men hvis man ikke så god til at få afleveret dem til tiden, kan det være en mulighed at købe dem selv. Nye bøger er dyre, men i dag er det blevet utroligt let at købe brugte ting, og altså også bøger, på nettet. På nogle af de platforme, hvor der sælges brugte varer, kan man oprette søgeagenter, som giver besked, når den vare, man er på udkig efter, kommer til salg, og så kan man slå til. 

Underholdning er altså i den grad blevet en anden størrelse end for blot en generation siden, og der er ingen tvivl om, at fremtiden byder på endnu flere og endnu billigere muligheder for at blive underholdt.